Край на колебливата и кратка кариера на Ромина Андонова-Тасевска като водеща в

...
Край на колебливата и кратка кариера на Ромина Андонова-Тасевска като водеща в
Коментари Харесай

Ромина Тасевска се отказва да е водеща на Съдебен спор?

Край на неуверената и къса кариера на Ромина Андонова-Тасевска като водеща в " Съдебен спор “! След като футболната брачна половинка тотално се провали в шоуто и за месец рейтингът падна стремглаво, продуцентите са решили да я отстранят. Ромина се върна назад в " На кафе “, където магазинните тематики за мода и бебета й приляга доста повече.

Източници на Intrigi.bg разкриха, че още преди празниците в коридорите на Нова ТВ се шушукало по какъв начин футболната брачна половинка не се оправя с новия си пост и продуцентите обмисляли промяна.

Рейтингът на " Съдебен спор “ внезапно падна, откогато Ромина го води, а феновете не стопират да я заливат с хейт на страницата на шоуто.

" Нана си е Нана и никой не може да я размени! Тя вечно ще си остане лицето на " Съдебен спор “. Да не приказваме какъв брой неуместно стои Ромина на екран в такова съществено правосъдно предаване. И разбиране си няма от публицистика “, гласи един от хилядите отрицателни мнения в нета.

Продуцентите също виждали, че не се оправя, само че все още нямали опция.

Припомняме, че Нана напусна България и от няколко месеца живее в Щатите със фамилията си. Според осведомени не е изключено да се върне като водеща на " Съдебен спор “ онлайн и предава директно от вкъщи си във Флорида.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР